Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii transfer interurban cu Cityshuttle Premium
1 €
Brand
Mercedes E-Klasse si C-Klasse
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cost estimativ mediu pe km in functie de ruta insa puteti obtine discounturi semnificative. Oferim discount pentru retur in aceeasi zi, cu asteptare la locatie.

Pentru deplasarile in afara capitalei, solicitarea serviciilor de transfer cu sofer ofera multiple beneficii: siguranta calatoriei, degrevarea de stresul condusului, posibilitatea de a utiliza timpul, altfel pierdut la volan, in mod productiv. Tarifarea se face in functie de numarul de kilometrii, iar valorile sunt comparabile cu sau chiar mai mici decat cele ale unui taxi.

Acoperim rute interurbane catre majoritatea oraselor de interes in relatia cu Aeroportul Otopeni spre exemplu: statiunile de pe Valea Prahovei: Busteni, SInaia, Predeal, Poiana, Brasov, Rucar, Bran, Moeciu, Azuga sau litoralul romanesc la MArea Neagra su salba de statiuni: Mamaia, Constanta, Eforie, 2Mai, Vama Veche, Uranus, Neptun, Jupiter, Vadu.

ACest serviciu este preferat de companii pentru transportul sigur al invitatilor business catre centre de productie saua afceri in teritoriu in orase poli economici precum Pitesti, Ploiesti, Buzau, Tulcea, Galati, Miercurea Ciuc, constanta, Drobeta, Craiova si multe altele.
Din Gura in Gura